Zoek
Sluit dit zoekvak.

Justine De Smet

justine vroedvrouw momplus merelbeke

je kan bij mij terecht voor

Als vroedvrouw van vroedvrouwenpraktijk Mamalief begeleid ik binnen mom+ vrouwen en koppels vanaf hun prille zwangerschap tot één jaar na de geboorte.

Aanvullend met jullie afspraken bij de gynaecoloog sta ik jullie prenataal bij rond onderwerpen als  administratie tijdens je zwangerschap, algemene voedingstip, afname van de suikertest, borstvoedingsvragen e.a.

Na je bevalling kom ik graag bij jullie aan huis en help jullie in alle rust doorheen de eerste weken als kersverse ouders.

Extra: ik ben gespecialiseerd in diabetes tijdens de zwangerschap, seksualiteit en ben lactatiedeskundige i.o.

 

Als vroedvrouw ben ik gedurende je volledige zwangerschap tot 1 jaar na je bevalling dagelijks te bereiken voor al je vragen en twijfels. Ik kijk ernaar uit om mee op pad te gaan met jullie. 

over mij

  • Mama van twee lieve zoontjes, Robbe en Lukas
  • In 2014 studeerde ik af als vroedvrouw
  • In 2019 werd ik zelfstandig vroedvrouw met een eigen praktijk en sinds 2022 ben ik full time werkzaam bij vroedvrouwenpraktijk Mamalief
  • Ik ben gespecialiseerd in diabetes tijdens de zwangerschap, seksualiteit tijdens en na een zwangerschap en ben lactatiedeskundige i.o.
  • Sinds de zomer 2023 slaan Mamalief en mom+ de handen in elkaar om zwangere vrouwen en koppels zo persoonlijk en laagdrempelig mogelijke vroedvrouwenzorg te bieden

tarieven

Ik ben een geconventioneerde vroedvrouw en werk volgens het derdebetalerssysteem wat wil zeggen dat de consultaties betaald worden door de mutualiteit.

Belangrijk: je hebt recht op 12 prenatale consultaties en 11 postnatale consultaties van je vroedvrouw. Indien nodig kan dit aantal verlengd worden op voorschrift van je arts.

Meer info over de werking van een vroedvrouw wordt besproken tijdens een eerste kennismakingsgepsrek.