Zoeken
Sluit dit zoekvak.

over mom+

Adeline De Wilde (oprichter mom+):

Ik ben mama van Claire en Coralie, trotse vrouw van ondernemer Vincent Vanden Borre en nogal een bezige bij. Na jaren werken als zelfstandige, zwanger zijn en mama worden, voelde ik aan mezelf en mijn omgeving dat er specifieke zorg ontbreekt voor onze nieuwe generatie (wens)mama’s. We zijn een empowerde generatie die hoogopgeleid is, bruist van de ambitie en visie maar we zijn daarnaast ook grootgebracht met een meer traditionele blik over het concept ‘gezin’ en de centrale rol van de mama hierin.

Soms lijkt het wel alsof je als vrouw twee keuzes hebt bij het krijgen van kinderen: of je gaat voor je carrière en neemt een nanny of je neemt een stapje terug op je werk en focust je op de kinderen.

Niets is minder waar. Een goed en sterk netwerk kan een vrouw in staat stellen haar huishouden te runnen op een manier waar zij (en haar partner) zich goed bij voelen zonder te kiezen en te verliezen.

mom+ is de plaats waar alle vrouwen zowel fysiek als mentaal ondersteund worden om zichzelf te vinden in het moederschap en te ontdekken hoe ze zich goed kan voelen in beide rollen. Een inclusieve zorgverlening is hierbij cruciaal. Want een gezond lichaam en gezonde geest zorgen voor een ‘happy mom’ en we weten allemaal ‘happy mom, happy home’!

“Ik koos bewust voor iedere zorgverlener binnen mom+ en vond dit heel belangrijk. Ik moest het ‘voelen’ want ik ben zelf de doelgroep en sta dan ook 200% achter ons mom+ team en hun expertise.”

waarom mom+?

de medische context van het centrum

de next-generation (wens)mama's

het extraatje dat we geven ter ondersteuning van mama’s

als mama mag je gerust wat +’jes toevoegen aan jezelf om je te helpen bij je vele taken als mama

klaar om de hulp te krijgen die je verdient?