mamababbel: een huishouden runnen, hoe doe je dat?

22/11/2023
19:30 -
 21:00

 25,00

6 op voorraad

Over de workshop

Een huishouden runnen op vandaag ziet er helemaal anders uit dan in de tijd van onze eigen ouders. We zijn de eerste generatie gezinnen waarvan beide partners moeten werken, willen werken en zin hebben om te werken mààr waar de kinderwens toch even luid roept als zoveel jaren geleden bij onze eigen ouders. Toch hebben we nog steeds maar 24u in een dag en komen we er als prille ouders snel achter dat een job, kinderen en een huishouden runnen meer is dan een full-time job.

De goede raad ‘extra hulp inschakelen‘ klinkt eenvoudiger dan het is en de vraag is dan ook, willen we dat? Kunnen we dat? En, hoe doen wat dat? 

Alle tips die we krijgen, proberen we uit, we luisteren naar anderen en proberen onze weg te banen in de jungle van het jonge ouderschap.

Voor wie? 

  • voor iedere ouder die op zoek is naar handvaten om meer rust te vinden in zijn/haar huishouden
  • voor iedere ouder die graag meer concrete tips wilt voor zijn/ haar gezinsorganisatie

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze mamababbel met Adeline, ervaringsdeskundige, oprichtster van mom+ en HR-expert, gaan we het samen hebben over het thema ‘het huishouden runnen’.  We maken ruimte voor al jullie vragen, delen elkaars aanpak en deze worden aangevuld met praktische tips van Adeline. Deze interactieve groepsbabbel gaat bewust door in een klein groepje om de veiligheid te garanderen en jullie eigen verhaal en inbreng te kunnen delen.

Locatie

mom+